Forside » Støt ABA-foreningen

Støt ABA-foreningen

Ud over at melde dig ind i ABA-foreningen, er det også muligt at støtte foreningen med ekstra midler.

ABA-foreningens arbejde bygger udelukkende på frivillingheden blandt forældre til børn med autisme. Så foreningen har ikke udgifter til administrativt personale.
Foreningens økonomi er alene baseret på medlemskontingenter og få bevillinger til øremærkede formål.

Hvis du mener ABA-foreningen er vigtig for børn med autisme og deres forældre og fagfolk i Danmark, og hvis du mener at foreningen bør tilbyde flere målrettede aktiviteter til forældre og fagfolk, som kan være med til at udbrede kendskabet til ABA i Danmark, har vi brug for din støtte.

Du kan melde dig ind i foreningen her.
Du kan støtte foreningen yderligere ved at indbetale beløb på konto 7701 regnr. 0356442

eller her

Alle beløb er velkommen.

Tak for din hjælp.

Send en mail til eller ring på 40 53 47 99

Læs mere her.

Podio

ABAforeningen bruger Podio til samarbejde og netværk.

Redaktionen / 28.08.2012