Forside » For medlemmer

Medlem af ABA-foreningen

Som medlem af ABA-foreningen kan du benytte dig af foreningens forskellige tilbud.

Du har modtaget et login og en adgangskode. Med det kan du få adgang til de menupunkter, du ser til venstre.

Medlemsportal:
På medlemsportalen kan du melde flytning, ændre din email-adresse osv.

åben medlemsportalen

Netværk for forældre:
Er du forældre eller pårørende til barn i ABA-behandling eller som forbereder et sådant behandlingsforløb, har du også adgang til ABA-foreningens landsdækkende netværk.

Nogle af lokalforeningerne har desuden deres egne netværk.

Kontaktperson:
Du vil blive henvist til - eller kontaktet af en udvalgt kontaktperson, som selv er bosiddende i dit lokalområde. Her har du lejlighed til at få besvaret de spørgsmål, du må støde på hen ad vejen omkring ABA.

Medlemskontakt:
Vi kan etablere kontakt til andre medlemmer i ABA-foreningen, som matcher din situation.
Der kan evt. etablers kontakt til andre forældre, som har børn i ABA-behandling, og som har erfaringer med dette.

Lokalforening:
Du vil nu via din kontaktperson blive tilbudt optagelse i lokalforeningen som er henhørende i dit lokalområde.

Lokalforeningen er et mindre forum, hvor der etableres netværk og arrangeres ABA-relaterede arrangementer.

Er du forældre eller pårørende til børn i ABA-behandling eller som forbereder et sådant behandlingsforløb, vil du ligeledes blive tilbudt optagelse på lokalafdelingens mailingsliste.

Materiale om ABA:
Du modtager fagligt materiale. Du vil modtage pjecen "ABA-behanding til børn med autisme" samt folderne "Information om ABA i Danmark" og "ABA-behandling til børn med autisme".

Herefter gives du ved bestilling af materiale 50% medlemsrabat.

Bistand:
Som medlem har du nu mulighed for at få hjælp til udarbejdelse af ansøgninger til kommunen om ABA-behandling til dit barn. Du kan søge hjælp i foreningen til udarbejdelse af klager ifm. et afslag på ABA-bahandling eller andet.

Bisidder:
Som medlem kan du bede en repræsentant fra ABA-foreningen om at være med, hvis du skal til møde i kommunen omkring ansøgning eller etablering af ABA-behandling til dit barn.

Kurser:
Som nyt medlem og forældre eller pårørende til børn i ABA-behandling eller som forbereder et sådant behandlingsforløb, kan du tilmelde dig ABA-foreningens forældrekursus.

Landsmøder:
Du kan deltage i ABA-foreningen årlige faglige landmøde.

Generalforsamling:
Du har nu stemmeret ved ABA-foreningens generalforsamling, som afholdes i forbindelse med foreningens årlige landsmøde.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Podio

Redaktionen / 23.08.2016